Wat is NEI

NEI therapie is zeer geschikt voor jong en oud, mens en dier!

aNEImal is gespecialiseerd in o.a. NEI therapie en intuïtieve communicatie met dieren, waardoor een complete methode is ontstaan om bij uw (huis)dier problemen en/of blokkades op te sporen en deze in balans te brengen.

Wat is NEI?

NEI staat voor ‘Neuro Emotionele Integratie’. Deze therapie vorm is ontstaan uit een combinatie van o.a. reguliere psychotherapie, NLP en Oosterse geneeswijzen. NEI bestaat in deze vorm ruim 20 jaar in Nederland. NEI is een methode om snel bij de kern van het probleem te komen. Er wordt gebruik gemaakt van een meetinstrument die energie in de vorm van trilling meten kan. Trilling kan zowel bij een mens als een dier gemeten worden. Deze meting geeft informatie over de fysieke conditie van mens of dier én over de mentale gesteldheid.  Door middel van NEI therapie kan de oorzaak van bijvoorbeeld fysieke klachten, trauma’s en/of onverwerkte emoties, op een vriendelijke en effectieve manier worden opgespoord en opgelost. Lange praatsessies zijn (vaak) niet nodig, het herbeleven van ervaringen evenmin.

Wat is intuïtieve communicatie?

Dit is een vorm waarbij je niet hardop praat met het dier, maar contact zoekt via de energie die jij naar het dier uitzendt en andersom: je voelt als het ware aan wat het dier bedoelt en reageert daar op. Iedereen kan het en doet het, zonder daar echt over na te denken. Bewust gebruik maken van deze mogelijkheid geeft vaak veel informatie die je normaal misschien over het hoofd ziet.

Benieuwd geworden wat Nei therapie kan betekenen voor jouw dier? Neem contact op! We helpen je graag verder.

"Health is the most important thing you have in life!"

Neem contact op voor het maken van een afspraak